Yksityisyyssuojatiedote

Keräämämme tiedot ovat nimesi, laskutus- ja toimitusosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, lähettävän sähköpostiosoitteet ja luottokorttitiedot. Tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan ja niitä voi käyttää vain Webmasterin kautta henkilökohtaisilla koodatuilla tiedoilla. Jos haluat, että tiedot korjataan tai poistetaan, voit lähettää meille sähköpostia milloin tahansa ja kertoa meille, mitä haluaisit meidän tekevän. Kaikki pyynnöt täytetään nopeutetusti, ja vahvistus lähetetään sähköpostiisi heti, kun täytämme pyynnön.

Tietosuojakäytäntömme ovat tiukkoja ja niitä noudatetaan aina. Voit olla varma, että kaikki sivustollemme toimitetut tiedot pysyvät luottamuksellisina ikuisesti. Ilmoittaessamme politiikastamme edistämme luottamusta ja luottamusta kaikille niille, jotka toimittavat tietoja, hankkivatko ne tiettyjä tietoja ja pyytävät jäsenyyttä.

Käytämme antamiasi tietoja itsestäsi tilausta tai muuta pyyntöä varten vain täyttääkseen pyynnön tyydyttävällä tavalla. Emme jaa näitä tietoja ulkopuolisten tahojen kanssa, paitsi jos se on tarpeen pyynnön täyttämiseksi. Teemme samoin tiedoista, joita annat jollekin toiselle, kun teet tilauksen vain tuotteen lähettämiseen ja vahvistuksen toimittamiseen. Emme jaa näitä tietoja ulkopuolisten tahojen kanssa, paitsi siinä määrin kuin on tarpeen tämän tilauksen suorittamiseksi.

Voit pyytää poistamaan tai poistamaan kaikki tiedot. Yksityisyyden ja tietoturvan suojaamiseksi teemme myös kohtuullisia toimenpiteitä, jotta voisimme varmistaa henkilöllisyytesi, ennen kuin annat käyttöoikeuden tai tehdä korjauksia.

Käytämme palautus-sähköpostiosoitteita vastaanottamaan saamamme sähköpostiviestit. Tällaisia ​​osoitteita ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen eikä niitä jaeta ulkopuolisten osapuolten kanssa. Luvattoman käytön estämiseksi, tietojen tarkkuuden ylläpitämiseksi ja tietojen asianmukaisen käytön varmistamiseksi olemme ottaneet käyttöön fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt, joilla turvataan ja suojaamme verkossa keräämämme tiedot.

Takaisin